MISSION HOSPICE

PRESS RELEASE #02

April 06, 2018

Heeft als focus de zorg voor patiënten in de hospices wanneer zij in de terminal fase van het leven zijn. Handen van zij die liefdevol en zorgzaam deze laatste fase in het leven enigszins draagbaar maken. Het leven is niet oneindig en is van grote waarde. Wanneer dan het moment daar is om van het tijdelijke leven naar het eeuwige leven te gaan dan zou het toch wel fijn zijn als dat soepel en met zo weinig mogelijk pijn gepaard kan gaan.

 

Feit is dat het leven een einde kent. In die terminale fase zijn professionele zorg en een rustige omgeving cruciaal. Onze hospices kunnen hierin voorzien, waardoor het mogelijk wordt om waardig en eervol over te kunnen gaan van het tidelike naar het eeuwige leven.

 

Onze Solo Walker, vergezeld door de (groeiende groep van) SO1000 Walking Buddies, zal op één dag lopend een bezoek afleggen aan de drie hospices voor een meet & greet. Beginnend bi Hospice Hamiëd 1 aan de Jan Noorduynweg, waarna door naar Hospice Arco Cavent aan de Majoorsweg # 25 te Amerikanankamp, waarna door naar Hospice Hamiëd 2 te Sta. Catharina.

 

De Hospices en Stichting Ride for the Roses nodigen het publiek uit om een bezoek te brengen aan de hospices voor een meet & greet en middels rondleiding te zien en te horen wat er zoal in een hospice allemaal gedaan wordt. Vanzelfsprekend is het dat te allen tijde de privacy van de patiënten gerespecteerd wordt.

 

Wij hopen eenieder te kunnen verwelkomen aanstaande Zaterdag 7 April. Er zal uiteraard gelegenheid zijn om STANDING ORDER in te vullen, te tekenen en in te leveren. Komt tezamen, steek een hand uit en help in de strijd tegen kanker. Wij hebben ook u nodig! Volg Ons en laat Uw Standing Order bij ons achter!