FAQ

Ik ben online geregistreerd maar hoe kan ik mijn inschrijfgeld voldoen? Online of bij Dasia Cycling /Vista Bike maar krijg ik dan ook een bevestiging dat mijn inschrijfgeld is voldaan?

De minimale sponsorbijdrage bedraagt voor volwassenen Naf. 250,= en voor jongeren tot 18 jaar bedraagt deze Naf. 150,=. De sponsorbijdrage kan online worden voldaan en anders kan deze voldaan bij Dasia Cycling en/of Vista Bike. Bankrekening nr. van de Stichting Ride for the Roses bij ORCO Bank N.V. luidt: 10.48.74.05.95 tnv de Uphill Challenge (Swiftcode: ORBACWCU)

Onduidelijkheid over de twee opties (Uphill of rondje Tafelberg):

De Uphill bestaat dit jaar uit een tweetal losse onderdelen. 1 de Uphill en 2 het rondje van ca. 13km rondom de Tafelberg.

Kan ik dit combineren? Een rondje om de berg en 5 rondjes omhoog?

Nee dat is niet mogelijk.

Hoe is het rondje rond de tafelberg? Met de klok mee of andersom?

Het rondje gaat met de klok mee.

Betaal ik voor een team Naf 250,- inschrijfgeld onafhankelijk van het aantal teamleden?

Je betaalt per team-lid. Iedereen die zich inschrijft dient Nafl. 250,00 te betalen. M.u.v. mensen die jonger dan  zijn dan de afgesproken leeftijd.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Voor deelnemers zal er op de hoogte van start/finish een parkeergelegenheid zijn. De vrijwilligers zullen jou exact aangeven hoe je moet rijden. Bezoekers dienen hun auto te parkeren bij het Santa Barbara Beach & Golf Resort-hotel en daar zullen shuttle-busjes aanwezig zijn die de bezoekers naar de start/finish brengen.

Hoe vaak mogen jongeren de Tafelberg beklimmen?

Graag verwijzen wij u naar het wedstrijdreglement.

Is er tijdens de wedstrijd drinken beschikbaar?

Je dient zelf een bidon mee te nemen. Maar gedurende de Uphill zal er voldoende water, frisdrank/energiedrank beschikbaar zijn.

Kunnen degene die mij komen aanmoedigen iets te eten en/of te drinken kopen?

Santa Barbara Beach & Golf Resort-hotel zullen de catering bij de start/finish verzorgen. Er is dus voldoende te eten en te drinken en entertainment voor de bezoekers.

Wat gebeurt er als het regent?

In beginsel gaat de Uphill en de ronde om de tafelberg dan gewoon door, mits de wedstrijdleider/organisatie anders beslist.

Zijn de wegen volledig geasfalteerd?

Ja, alle wegen van de Uphill ziojn voorzien van een asfaltlaag.

Wat is de minimumleeftijd om deel te nemen aan het ‘Rondje rond de Tafelberg’ & de ‘Uphill Challenge’?

Vanaf 12 jaar kun je deelnemen aan de ‘Uphill Challenge’en aan het ‘Rondje rond de Tafelberg’.